Kako se registrirati?


Kako biste bili u mogućnosti koristiti sve funkcionalnosti platforme AgroMonitor, neophodno je da se registrirate.

Registrirani korisnici imaju sljedeće mogućnosti:

  1. pregled vremenskih podataka za određene lokacije na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore;
  2. rezultate određenih prognoza pojave biljnih bolesti i štetočina;
  3. pokretanje sedmodnevnog, besplatnog probnog perioda kako bi se bolje upoznali sa funkcijama koje platforma AgroMonitor nudi (prognozni modeli pojave bolesti i štetočina, kao i vrijednost ukupne evapotranspiracije za odabrane lokacije na području Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore).

Sam proces registracije je jednostavan i brz, i može se obaviti u nekoliko koraka:

  1. Izaberite opciju Registrirajte se;
  2. Upišite korisničko ime koje želiti koristiti na našoj stranici, svoju email adresu, te lozinku koju želite koristiti (lozinka mora sadržavati minimalno 8 znakova). Istu lozinku upišite i u polje Potvrdite lozinku. Slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno – aktivni su sigurnosti protokoli koji onemogućavaju krađu ličnih podataka;
  3. Potvrdite da ste informisani o načinu čuvanja i upotrebe Vaših ličnih podataka i da se slažete sa uslovima korištenja platforme AgroMonitor odabirom opcije Prihvatam uslove korištenja i politiku privatnosti;
  4. Potvrdite tačnost unesenih podataka odabirom opcije Registrirajte se koja se nalazi na dnu stranice.
  5. Potvrda o Vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš email za nekoliko trenutaka. Provjerite i folder bezvrijedne/junk pošte. U slučaju da ne dobijete email, kliknite na link ponovno pošalji konfirmacijski email.
  6. Proces registracije ćete završiti na način da kliknete na link koji ste dobili u emailu poslanom od strane AgroMonitor-a. Aktiviranjem linka se otvara novi prozor, gdje dobijate mogućnost da se prijavite na platformu AgroMonitor odabirom opcije Prijavite se. Opcija Prijavite se se nalazi u desnom gornjem uglu naše web stranice (www.agromonitor.ba).